Beweegchallenge: Bruisend Brein daagt u uit!

Bericht geplaatst op 21 november 2020

Beweegchallenge Bruisend Brein daagt u uit!

Vindt u ook dat u meer moet bewegen? Doe dan mee met onze beweegchallenge en maak kans op een gratis consult met voedingsadvies!

Kom van uw stoel! Letterlijk! Het voorjaar staat voor de deur en ons lijf moet weer worden aangezet. Uit de winterstand. We weten het allemaal: bewegen is goed voor een mens. Vaak wordt aan de sportschool gedacht en dan zakt de moed u wellicht in de schoenen, maar wist u dat natuurlijk bewegen ook een belangrijke rol speelt bij een gezonder leven? Deze challenge gaat over natuurlijk bewegen.

Wat is natuurlijk bewegen? Elke dag beweegt u; u loopt de trap een paar keer op en af, u brengt het oud papier in de schuur etc. Natuurlijk bewegen houdt in: het optimaliseren van het dagelijkse bewegen. In plaats van dat u de lift neemt, neemt u de trap. In plaats van dat u met de auto gaat, fietst of loopt u. Tuinieren, moestuinieren, klussen, klusjes doen, auto wassen, u bent fysiek in de weer. Dit is anders dan sporten in de sportschool, waar u bepaalde spiergroepen traint of specifieke doelen nastreeft. Bij natuurlijk bewegen gaat het simpelweg om meer in beweging komen. En dat is een logische stap! Vooral als dat natuurlijk bewegen ook buiten plaatsvindt. Mensen die eerst het natuurlijk bewegen optimaliseren ervaren dat ze meer energie hebben gedurende de dag. De stap naar de sportschool is dan een minder hoge drempel.

Wij zijn heel erg benieuwd naar hoe u het bewegen optimaliseert. Wat doet u om meer natuurlijk te bewegen? Wij zijn benieuwd. Stuur een filmpje in! Laat in dat filmpje zien hoe u meer natuurlijk beweegt! Mail dat naar info@bruisendbrein.nl.

U maakt kans op een gratis consult met voedingsadvies!

U kunt uw inzendingen insturen tot en met 31 maart 2021. We maken dan de winnaar bekend!

Belinda Herrewijn

Belinda Herrewijn is GZ-psycholoog en orthomoleculair therapeut. In haar praktijk Bruisend Brein combineert zij haar psychologische en orthomoleculaire kennis om kinderen en volwassenen te helpen bij een gezondere leefstijl.

Bericht geplaatst op 21 november 2020

Beweegchallenge Bruisend Brein daagt u uit!