Bloedonderzoek

Herkent u dit?

  • U bent moe en heeft weinig energie
  • U heeft al een tijdje klachten die u niet goed kunt duiden
  • U vermoed dat u gevoelig bent voor voedings- en conserveringsmiddelen
  • Reguliere onderzoeken hebben u niet verder geholpen

Een Energetisch Morfologische Bloedtest (EMB) kan uitkomst bieden. Deze test verschaft inzicht in mogelijke voedingstekorten, verstoringen en/of belastingen die ten grondslag zouden kunnen liggen aan uw klachten.

Bij de energetische morfologische bloedtest (EMB) wordt met zowel een reguliere- als complementaire bril gekeken naar het bloed. De informatie die hier uit komt kan ontzettend waardevol zijn voor het aanpakken van uw klachten!

Hoe werkt het?

Met behulp van een prikpen worden er enkele druppels bloed  uit de vinger afgenomen. Dit verzamelde bloed gaat in een speciaal pakketje richting een gespecialiseerd laboratorium, waar het bloed wordt  geanalyseerd.  Dit duurt ongeveer 2 - 2,5 weken).

De uitslag wordt in een consult besproken. U krijgt een persoonlijk voedingsadvies en indien gewenst een suppletieadvies, waarmee u direct aan de slag kunt. Ook is het mogelijk om een traject te starten aan de hand van het advies, zodat wij met hele gerichte stappen ervoor kunnen zorgen dat u snel weer minder last heeft van uw klachten.

Het onderzoek zal dus duidelijk maken welke behandeling het meest passend is om uw klachten te verminderen. Op basis van de gegevens kunnen wij u intensief begeleiden of u middels een aantal consulten de goede weg op helpen. Dit kan onder andere middels Bruisend Brein-therapie, keto-therapie, Metabolic Balance therapie of een voedings of supplementenadvies. Ook kunnen we een leefstijlplan voor u schrijven.

Dit kost het

Dit onderzoek kost € 135,-. U betaalt dit bedrag rechtstreeks bij het laboratorium of via een pintransactie aan Bruisend Brein.

Onderzoeken worden niet vergoed door een zorgverzekeraar. Wel kunt u deze medische kosten opgeven bij uw jaarlijkse belastingaangifte.

Aan een onderzoek gaat altijd een intakegesprek (€ 150,--) vooraf. Achteraf is er een terugkoppeling (€ 100,-). Bruisend Brein is aangesloten bij de mBOG. Hierdoor kunnen consulten, waaronder ook de intake en de terugkoppeling, geheel of gedeeltelijk vergoed worden door de aanvullende zorgverzekering. Informeer hiernaar bij uw zorgverzekeraar. U ontvangt na ieder consult een factuur die u zelf dient in te dienen bij uw verzekeraar. Krijgt u de kosten niet vergoed? Dan is het wellicht mogelijk deze als ziektekosten bij uw belastingaangifte op te voeren.

Belinda's blogs

oververmoeide baby die moeite heeft met in slaap vallen

Valt je baby niet in slaap? Hier zijn 4 mogelijke redenen en oplossingen

De eerste paar levensmaanden van je kind zullen waarschijnlijk niet veel slaap bieden. Toch is de focus op slaap belangrijk, want baby’s hebben veel slaap nodig. De National Sleep Foundation adviseert gemiddeld 14-17 uur slaap voor pasgeborenen en 12-15 uur voor zuigelingen. Sommige baby's willen echter minder graag slapen dan ...
slaaproutine baby

Hoe zorg ik voor een goede slaaproutine voor mijn baby?

Het komt vaak voor dat ouders zich zorgen maken dat hun kind niet genoeg slaapt. Onze woorden van advies: raak niet in paniek! Gemiste dutjes of het weigeren van de bedtijd leidt niet per se tot levenslange ontwikkelingsproblemen. Je kind in slaap brengen is niet altijd gemakkelijk, en niemand vindt ...

Slaap is nodig voor de ontwikkeling van je baby

Dat slaap nodig is wist je misschien al. Maar weet je ook hoe actief de hersenontwikkeling van een pasgeborene is? Baby's groeien in de baarmoeder gedurende 40 weken (gerekend vanaf de eerste dag van de laatste menstruatie), waarbij elke week belangrijke veranderingen met zich meebrengen in hun hersenen en lichaam. ...

Waarom Bruisend Brein?

Omdat een goede gezondheid alles is

Veel kennis en ervaring

Al vele tevreden klanten gingen u voor

Persoonlijke benadering én een persoonlijk plan

U wordt de beste versie van uzelf

Laat uw gegevens achter en wij bellen u!

Wat is de vijfde letter van het woord bruisend?