Keto-therapie

Herkent u dit?

  • U probeert af te vallen maar dit lukt u niet
  • U heeft klachten die u niet kunt duiden
  • U leeft gezond en beweegt veel, maar uw gewicht lijkt daar niet bij te passen
  • U bent inmiddels moedeloos van alles wat u geprobeerd heeft

Wellicht is keto-therapie iets voor u! Bij keto-therapie wordt uw lichaam geholpen bij het aanmaken van ketonen. Hierdoor raakt uw lichaam sneller in 'ketose'. In deze staat is het mogelijk om sneller vet te verliezen. Met keto-therapie wordt niet alleen een lager gewicht beoogd. Door het verbranden van vetten komt het lichaam beter in balans. Hierdoor kunt u ook van andere klachten verlost worden.

Hoe werkt het?

Wellicht heeft u weleens van keto-therapie of een keto dieet gehoord. Er zijn verschillende methodieken om het lichaam in ketose te krijgen. Bij Bruisend Brein bieden we een therapie aan met een supplement.

Naast voedingsadviezen ontvangt u zakjes poeder welke u dagelijks moet innemen. Deze zakjes zorgen ervoor dat u het juiste steuntje in de rug krijgt en u snel resultaat ziet van uw inspanningen.

Dit kost het

Dit keto-zakjes kosten € 8,- per stuk. Met een zakje doet u een aantal dagen. U heeft meerdere zakjes nodig. Keto-therapie bij Bruisend Brein wordt altijd voorafgegaan door een intakegesprek (€ 150,-). U betaalt dit rechtstreeks bij het via een pintransactie aan Bruisend Brein.

Bruisend Brein is aangesloten bij de mBOG. Hierdoor kunnen consulten, waaronder ook de intake en de terugkoppeling, geheel of gedeeltelijk vergoed worden door de aanvullende zorgverzekering. Informeer hiernaar bij uw zorgverzekeraar. U ontvangt na ieder consult een factuur die u zelf dient in te dienen bij uw verzekeraar. Krijgt u de kosten niet vergoed? Dan is het wellicht mogelijk deze als ziektekosten bij uw belastingaangifte op te voeren.

Aanbieding: kennismakingspakket

Maak kennis met keto-therapie en kijk of dit iets voor u is! Zo weet u of het bij u past. Het kennismakingspakket kost € 24,- voor 1 week. Bij dit kennismakingspakket zit een handleiding met de dosering, aangepast op uw leeftijd en doelen.

Belinda Herrewijn Bruisend Brein Drink Ketones

Belinda's blog over Keto-therapie

Wat zijn ketonen? - Bruisend Brein

Wat zijn ketonen?

Keto-therapie: voor een betere en sterkere mentale én fysieke gezondheid. In ons westers voedingspatroon nuttigen wij veel suikers en koolhydraten en hebben we veel eetmomenten op een dag. Hierdoor kunnen de hormonen in ons lichaam ontregeld raken. Door deze ontregeling kan insuline-resistentie ontstaan, wat ervoor zorgt dat de cellen in ...

Waarom Bruisend Brein?

Omdat een goede gezondheid alles is

Veel kennis en ervaring

Al vele tevreden klanten gingen u voor

Persoonlijke benadering én een persoonlijk plan

U wordt de beste versie van uzelf

Laat uw gegevens achter en wij bellen u!

Wat is de vijfde letter van het woord bruisend?

Wat is de vijfde letter van het woord bruisend?