Introductiepakket exogene ketonen

Heb jij interesse in wat exogene ketonen voor jou kunnen betekenen?

Bestel éénmalig een instappakket en probeer nu 1 week voor €24

Dit instappakket geeft jou de gelegenheid om te kijken of je de ketonen kunt inpassen in jouw dagelijks leven. Enthousiast? Dan bieden wij jouw de mogelijkheid om deze therapie door te zetten! Dit eenmalige instappakket is gericht op het uitproberen van de ketonen om te zien of je verschil merkt, maar voor echt resultaat zul je dit langer moeten gebruiken.

Bij je bestelling zit een handleiding met de dosering, aangepast op jouw leeftijd en doelen. Als je hier interesse in hebt, kun je vooraf en na 1 of 2 weken een vragenlijst invullen gericht op jouw doel om zo het verschil goed in kaart te kunnen brengen. Heb je behoefte aan begeleiding? Natuurlijk helpen wij jou hier bij! En na de proefperiode kijken wij samen met jou hoe de ketonen voor jou hebben gewerkt en wat de vervolgstappen kunnen zijn!

Klik hier voor meer informatie over ketonen.

Bestel door te mailen naar info@bruisendbrein.nl
Geef in jouw mail aan wat jouw doel is (afvallen/meer energie/betere stemming/etc.), leeftijd en of je goed tegen cafeïne kan of niet met daarbij jouw 06-nummer en adres, ontvang een tikkie en na betaling wordt de bestelling wordt binnen 24 uur naar jou verstuurd!

Een introductiepakket is eenmalig te bestellen.

NOTE: Exogene ketonen zijn geen vervanger voor een gezond voedingspatroon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *