Over Bruisend Brein

Wij zijn Belinda en Gaby en wij zijn Bruisend Brein! Al werkende in de basis GGZ stuitten wij steeds vaker op problemen die niet met een behandeling binnen de vergoede zorg en de bestaande protocollen konden worden opgelost. Zo zijn wij verder gaan kijken en binnen de orthomoleculaire zorg terechtgekomen. We maakten kennis met psycho-neuro-immunologie (PNI) en helpen nu veel volwassenen, kinderen en jongeren door onze psychologische en leefstijl kennis te combineren.

Psycho-neuro-immunologie (PNI) is een groeiende wetenschap dat zich richt op de samenhang tussen psyche, het immuunsysteem, het brein en klachten. Deze wetenschap richt zich bijvoorbeeld op wat er gebeurt als we ziek worden en hoe deze kennis kan bijdragen aan de genezing, alsook het voorkomen van de chronische ziekten dat heel vaak voorkomt in onze westerse samenleving. PNI is vooral een manier om te achterhalen wat er aan de hand is, hoe het lichaam als een geheel functioneert bij gezondheid en ziekte. Samen met onze kennis over gedrag en mentale processen kunnen wij u of uw kind begeleiden om gedragsverandering toe te passen, zodat u of uw kind de (brein)gezondste versie van zichzelf kan worden. Dat is onze missie!

Alle methodes die we gebruiken zijn wetenschappelijk bewezen. Tevens zijn we aangesloten bij het Microbioom Center.

Belinda Herrewijn

Belinda Herrewijn-Bruisend Brein

Belinda werkt als GZ-psycholoog al jaren met volwassenen, jongeren en kinderen. Belinda is praktijkhouder van De Praktijk, een Basis GGZ-praktijk voor volwassenen, en De Praktijk4Kids, een Basis GGZ-praktijk voor kinderen en jongeren.

Onze huidige gezondheidszorg heeft echter behoefte aan professionals die verder kijken dan hun eigen vakgebied. Alleen op die manier kunnen we in de toekomst gezondheidsvragen oplossen. Daarom heeft Belinda zich in de afgelopen jaren geschoold bij Natura Foundation als Orthomoleculair therapeut. In 2019 heeft Belinda haar diploma als kPNI-therapeut behaald bij PNI Europe.

Bij Bruisend Brein combineert Belinda haar psychologische en orthomoleculaire kennis!

Belinda is lid van de vereniging Arts en Leefstijl én ze is voorzitster van de Hersen Darm Stichting.

Gaby van de Belt

Gaby van de Belt-Bruisend Brein

Gaby is fitnessinstructrice en bewegingsdeskundige voor zwangere vrouwen. Zorgzaam zijn gaat bij Gaby altijd vanzelf en ze haalt veel geluk uit het helpen van mensen bij het behalen van hun doelen. Daarnaast is sport altijd al een passie van Gaby geweest en zo is deze combinatie ontstaan!

Aangesloten bij:  

Belinda's blogs

How To: Patronen doorbreken | Effectief opladen

Effectief opladen kan je leren. Wát een verademing want net als fietsen is het iets wat je niet verleert, wanneer je het onder de knie hebt. Maar net als fietsen, is het iets wat we onszelf eerst moeten aanleren. En dat is nodig. We hebben 1 taak om te kunnen ...
een hart vol bloemen, leef met intentie in plaats van goede voornemens of doelen

Leef met intentie in plaats van goede voornemens in 2023

Gelukkig Nieuwjaar! Heb je een fijne jaarwisseling gehad? Was het een avond met vrienden en familie of heb je juist je rust opgezocht door iets kleins of misschien helemaal niets te doen? Bij Bruisend Brein gaan we vol enthousiasme en energie het nieuwe jaar in om de (brein)gezondste versie van ...
borstvoeding voor je pasgeboren baby

Borstvoeding in de eerste 2 weken? 4 tips om je te helpen.

Als je voor het eerst moeder wordt, is het zeer waarschijnlijk dat het onderwerp "borstvoeding" je aandacht heeft getrokken in een van je boeken over zwangerschap en baby’s, in tijdschriften of tijdens een afspraak bij de dokter. Wellicht word je voortdurend opgezadeld met informatie over borstvoeding door meer ervaren moeders, ...

Waarom Bruisend Brein?

Omdat een goede gezondheid alles is

Veel kennis en ervaring

Al vele tevreden klanten gingen u voor

Persoonlijke benadering én een persoonlijk plan

U wordt de beste versie van uzelf

Laat uw gegevens achter en wij bellen u!

Wat is de vijfde letter van het woord bruisend?

Wat is de vijfde letter van het woord bruisend?