Notentaart

Benodigdheden:

  • 200 gram dadels zonder pit 
  • 60 ml kokosolie
  • 4 eieren 
  • 200 gram rauwe noten 
  • Kokosrasp
  • Amandelschijfjes 

Bereidingswijze:

  1. Maal 200 gram dadels en 60 ml kokosolie fijn.  
  2. Doe het amandelmeel in een kom. Voeg hier de gemalen dadels en 1 ei aan toe. Kneed dit tot een stevig deeg. 
  3. Vet de bakvorm in met kokosolie. Druk het deeg als bodem in de springvorm. 
  4. Maal de noten fijn. 
  5. Klop 3 eieren luchtig, voeg de rauwe noten, een snufje zout en 100 ml ahornsiroop toe. 
  6. Voeg dit toe aan de springvorm en plaats deze voor 40 min. op 180 graden in de oven. 
  7. Bestrooi de taart met kokosrasp en amandel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *